ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας στην Γεροσκήπου

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη κατοικίας στην Γεροσκήπου

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής κατοικίας με λεία χρήματα και χρυσαφικά στην Γεροσκήπου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παραπονούμενη  24χρονη από την Βουλγαρία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από το διαμέρισμα της που διαμένει στην Γεροσκήπου κλάπηκαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ σε μετρητά και διάφορα αντικείμενα, όπως χρυσαφικά. ρολόι και άλλα τιμαλφή , όλα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου από την Βουλγαρία , εναντίον του οποίου εξεδόθη δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.