Παράταση για αποπληρωμή δημοτικών φορολογιών δίνει ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση για αποπληρωμή δημοτικών φορολογιών δίνει ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2020 δίνει ο Δήμος Λάρνακας για αποπληρωμή των δημοτικών φορολογιών.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η παράταση δίνεται μέχρι τη 13.30 το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου 2020. Η υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες έληξε και η εξόφλησή τους, μετά τις 30 Δεκεμβρίου 2019, θα γίνεται μόνο στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας».
 
Μετά την 31η Ιανουαρίου 2020, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Τα ταμεία του Δήμου Λάρνακας δεν θα δέχονται πληρωμές στις 31 Δεκεμβρίου 2019.
 
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους, προς αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

«Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE