ΥΠΟΙΚ: Δεκτές αιτήσεις για το 'ΕΣΤΙΑ' με ελλιπή στοιχεία ή απουσία δικαιολογητικών

ΥΠΟΙΚ: Δεκτές αιτήσεις για το 'ΕΣΤΙΑ' με ελλιπή στοιχεία ή απουσία δικαιολογητικών

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019 γίνονται δεκτές αιτήσεις για το «ΕΣΤΙΑ» ακόμη και με ελλιπή στοιχεία ή με απουσία δικαιολογητικών, με προθεσμία συμπλήρωσής τους ως τις 31 Μαρτίου 2020.

«Σε συνέχεια δημόσιων τοποθετήσεων το Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει ότι όσες αιτήσεις για το Σχέδιο 'ΕΣΤΙΑ' κατατεθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 γίνονται δεκτές ακόμη και με ελλιπή στοιχεία ή με απουσία δικαιολογητικών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Προστίθεται ότι «οι κατατεθειμένες μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2019 αιτήσεις μπορούν να συμπληρωθούν πλήρως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, η δε περίοδος εξέτασής τους από τα τραπεζικά και άλλα ιδρύματα παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2020».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.