Νέος προπονητικός «σταθμός» για τον Ιβάιλο Πέτεφ! Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός «σταθμός» για τον Ιβάιλο Πέτεφ! Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Γιαγκελόνια είναι ο νέος προπονητικός «σταθμός» του Ιβάιλο Πέτεφ!

Η Πολωνική ομάδα έδωσε τα χέρια με τον 44χρονο Βούλγαρο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Συγκεκριμένα, λήγει στα τέλη Ιουνίου του 2021.

Η Γιαγκελόνια ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του, παραθέτοντας το βιογραφικό του Πέτεφ, ο οποίος θυμίζουμε ότι εργάστηκε δύο φορές στην Κύπρο, πρώτα στην ΑΕΛ (2013-2014) και ύστερα στην Ομόνοια (2017-2018), φτάνοντας μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014 με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «διαζύγιο» του και με τις δύο Κυπριακές ομάδες ήταν… επεισοδιακό, όσον αφορά το κομμάτι της αποζημίωσης του.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Γιαγκελόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE