Στο 176% της κανονικής η βροχόπτωση το Δεκέμβριο μέχρι τη Δευτέρα 30/12

Στο 176% της κανονικής η βροχόπτωση το Δεκέμβριο μέχρι τη Δευτέρα 30/12

Στο 176% της κανονικής έφτασε η βροχόπτωση από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το πρωί της 30ής Δεκεμβρίου 2019, η μέση βροχόπτωση ανήλθε στα 265,5 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 139% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Δεκεμβρίου 2019 μέχρι το πρωί της 30ής Δεκεμβρίου 2019 ανήλθε στα 185,5 χιλιοστά ή 176% σε σχέση με την κανονική ποσότητα του μήνα, ενώ η ποσότητα βροχόπτωσης των τελευταίων τριών ημερών ανήλθε στα 36,4 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα σημειώθηκε στην περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας με 227,2 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 264% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η Ξυλοτύμπου με 167,8 χιλιοστά βροχόπτωσης (203% της κανονικής), η Πάνω Παναγιά με 322,7 χιλιοστά (201% της κανονικής) και η Πόλις με 196,6 χιλιοστά (197% της κανονικής).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE