Ο πρώτος μεγάλος τελικός για τον Οθέλλο

Ο πρώτος μεγάλος τελικός για τον Οθέλλο

Ο σημερινός αγώνας για τον Οθέλλο στην Λεμεσό με την ΑΕΛ είναι ένας μεγάλος τελικός . Η ομάδα του Κώστα Σακκά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει έδαφος στην μάχη που δίνει για παραμονή και αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα είναι να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να έχει στα πλανά του δυο παίκτες βασικούς . Τον Βασιλείου αλλα και τον Κμαλατζε που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Το θετικό για τον κ Σακκά είναι η επιστροφή στο κέντρο της άμυνας του Μενέντεζ που δίνει μεγάλη σιγουριά στα μετόπισθεν .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.