Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 η αποπληρωμή των φορολογιών του Δήμου Αθηένου

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 η αποπληρωμή των φορολογιών του Δήμου Αθηένου

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020, η αποπληρωμή των φορολογιών του Δήμου Αθηένου. 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «δίνεται παράταση για αποπληρωμή των φορολογιών του Δήμου μέχρι τις 14.45 το μεσημέρι της 31ης  Ιανουαρίου 2020. Διευκρινίζεται ότι αυτό δεν ισχύει για τους λογαριασμούς του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου, που πρέπει να αποπληρωθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019».
 
Προστίθεται ότι «η εξόφληση των φορολογιών του Δήμου μπορεί να γίνεται στα Γραφεία του Δήμου Αθηένου, ενώ μετά τις 31 Ιανουαρίου 2020, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς του Δήμου, θα επιβληθεί επιβάρυνση, υποχρεωτικά λόγω Νομοθεσίας. Επίσης η εξόφληση θα μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω 'jcc smart' από τις 2 Ιανουαρίου 2020».
 
Ο Δήμος καλεί τους «δημότες όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους ενώ τα ταμεία του Δήμου θα είναι ανοικτά μέχρι τις δέκα το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 1 και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, τα γραφεία του Δήμου Αθηένου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου, καθώς και τα ταμεία, θα είναι κλειστά».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα ιρανικής αεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη, λέει ο Ισραηλινός στρατός

Live: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα ιρανικής αεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη, λέει ο Ισραηλινός στρατός

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE