ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα και βγήκε με ύφασμα που είχε ραμμένο στόμα - Στις 07/01 η ποινή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα και βγήκε με ύφασμα που είχε ραμμένο στόμα - Στις 07/01 η ποινή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένοχη πέραν πάσης αμφιβολίας έκρινε τη Δευτέρα (30/12) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου τη 19χρονη από τη Βρετανία, η οποία κατηγορείτο για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης ύστερα από ψευδή καταγγελία της ότι στις 17/7/19 είχε βιαστεί από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.


Ανακοινώνοντας την απόφαση του Δικαστηρίου, ο Πρόεδρος του Σώματος, Μιχαήλ Παπαθανασίου, ανέφερε ότι η κατηγορούμενη μεταξύ των ημερομηνιών 17 – 27/7/2019 στο Παραλίμνι, εν γνώσει της έδωσε στην Αστυνομία ψευδή κατάθεση σε συνάφεια με κατά φαντασία ποινικό αδίκημα, δηλαδή ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς υπηκόους, ενώ στη πραγματικότητα γνώριζε ότι η εν λόγω καταγγελία της ήταν ψευδής.

Πρόσθεσε ότι για την υπόθεση της κατηγορούσας αρχής κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου πέντε μάρτυρες και στο πλαίσιο της μαρτυρίας τους κατατέθηκαν διάφορα τεκμήρια. Μετά την ενδιάμεση απόφαση του δικαστηρίου ότι αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον της κατηγορουμένης, η κοπέλα επέλεξε να καταθέσει ενόρκως και κάλεσε ένα μάρτυρα προς υπεράσπιση της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE