Έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή – Η ανακοίνωση

Έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή – Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή το μεσημέρι της Δευτέρας (30-12) από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Arnal Conde, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια δυόμιση χρόνια.

Ο 39χρονος (21/11/1980) Arnal Conde αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας στο πρώτο μισό της σεζόν 2010/11. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε αρχικά στο επιτελείο του τεχνικού διευθυντή της Levante και στην συνέχεια ως τεχνικός διευθυντής στην Gimnastic de Tarragona.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.