Έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή – Η ανακοίνωση

Έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή – Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή το μεσημέρι της Δευτέρας (30-12) από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Arnal Conde, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια δυόμιση χρόνια.

Ο 39χρονος (21/11/1980) Arnal Conde αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας στο πρώτο μισό της σεζόν 2010/11. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε αρχικά στο επιτελείο του τεχνικού διευθυντή της Levante και στην συνέχεια ως τεχνικός διευθυντής στην Gimnastic de Tarragona.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE