Τάλα: Έφυγαν εξωτερικό και τους ψέκασαν το σπίτι ,τα ρούχα και τα έπιπλα με σπρέι - Καταζητείται 39χρόνη

Τάλα: Έφυγαν εξωτερικό και τους ψέκασαν το σπίτι ,τα ρούχα και τα έπιπλα με σπρέι - Καταζητείται 39χρόνη

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε κατοικία στην Τάλα διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονη κατήγγειλε ότι στο σπίτι των γονέων της που απουσιάζουν στο εξωτερικό σημειώθηκε κακόβουλη ζημιά σε έπιπλα, σε ρούχα και στο κτίριο της κατοικίας. 

Από εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαφάνηκε ότι άγνωστα πρόσωπα ψέκασαν την περιουσία του ζεύγους με σπρέι .

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον μιας 39χρονης εναντίον της οποίας έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η αξία της ζημιάς δεν έχει υπολογιστεί ακόμη εν αναμονή της επιστροφής του ζεύγους από το εξωτερικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE