«Aγάπησαν» παίχτες με τα ΚΙΤΡΙΝΑ! Μπροστά παίζει ΠΑΝΤΟΥ ο Ντιγκινί…

«Aγάπησαν» παίχτες με τα ΚΙΤΡΙΝΑ! Μπροστά παίζει ΠΑΝΤΟΥ ο Ντιγκινί…

Έχουν «αγαπήσει» την αγορά του Άρη Θεσσαλονίκης στον Απόλλωνα, αφού μετά τον Τόνσο, τους απασχολεί και η περίπτωση του Γάλλου Ντιγκινί.

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 31χρονου επιθετικού, είναι περίπου τα ίδια μ’ αυτά της περίπτωσης του Τόνσο.

Η διαφορά είναι ότι ο Ντιγκινί, είναι παίχτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.

Οικονομικά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, τον τελευταίο καιρό, στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Γεγονός που λογικά έπαιξε ρόλο, για να… κοιτάξουν τη συγκεκριμένη αγορά στον Απόλλωνα.

Δεν είναι πολύ «αλμυρή» λύση ο Γάλλος για το βαλάντιο της Λεμεσιανής ομάδας. Οι οπαδοί του Απόλλωνα περιμένουν πάντως ότι η διοίκηση θα είναι πιο large σ’ αυτή τη μετεγγραφική περίοδο.

Eίναι θετικό, το ότι ο παίχτης ζει και εργάζεται για χρόνια στην Ελλάδα. Αν τελικά έλθει στη Λεμεσό, λογικά δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να προσαρμοστεί στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του

Σημείωση: Ο Ντιγκινί είναι ο παίχτης για τον οποίο έκανε λόγο ο «Αιχμηρός» το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE