Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 31χρονου επιθετικού, είναι περίπου τα ίδια μ’ αυτά της περίπτωσης του Τόνσο.
Η διαφορά είναι ότι ο Ντιγκινί, είναι παίχτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.
Οικονομικά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, τον τελευταίο καιρό, στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.
Γεγονός που λογικά έπαιξε ρόλο, για να… κοιτάξουν τη συγκεκριμένη αγορά στον Απόλλωνα.
Δεν είναι πολύ «αλμυρή» λύση ο Γάλλος για το βαλάντιο της Λεμεσιανής ομάδας. Οι οπαδοί του Απόλλωνα περιμένουν πάντως ότι η διοίκηση θα είναι πιο large σ’ αυτή τη μετεγγραφική περίοδο.
Eίναι θετικό, το ότι ο παίχτης ζει και εργάζεται για χρόνια στην Ελλάδα. Αν τελικά έλθει στη Λεμεσό, λογικά δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να προσαρμοστεί στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον.
Σημείωση: Ο Ντιγκινί είναι ο παίχτης για τον οποίο έκανε λόγο ο «Αιχμηρός» το περασμένο Σάββατο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις