ΡΙΚ: Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Κ. Γεννάρης - Την είδηση μετέδωσε φορτισμένη η Βρεττού

ΡΙΚ: Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Κ. Γεννάρης - Την είδηση μετέδωσε φορτισμένη η Βρεττού

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης σε ηλικία 72 ετών.

Την είδηση μετέδωσε συναισθηματικά φορτισμένη, η δημοσιογράφος Ελένη Βρεττού στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ.

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή γύρω στα μεσάνυχτα κατόπιν καρδιακού επεισοδίου που υπέστη, κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του.

Ο Κώστας Γενάρης, γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1947 και αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο. Εργαζόταν ως δημοσιογράφος από το 1968. Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου με κύρια ενασχόληση τις επικαιρικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ με θέμα το πραξικόπημα και την εισβολή στην Kύπρο.

Υπήρξε ανταποκριτής της EPT και της Kαθημερινής Ελλάδας στη Λευκωσία. Ο Κώστας Γενάρης, καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE