ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησαν να μπουν στην Εκκλησία με το αυτοκίνητο – Το έκαψαν στο προαύλιο και τράπηκαν σε φυγή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησαν να μπουν στην Εκκλησία με το αυτοκίνητο – Το έκαψαν στο προαύλιο και τράπηκαν σε φυγή

Απόπειρα κλοπής εκκλησίας και εμπρησμός αυτοκινήτου σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 30/12 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία στις 02:55 έλαβε κλήση από εταιρεία παρακολούθησης, όταν ο συναγερμός της Εκκλησίας της Παναγίας της Καρμιώτισσας στα Πάνω Πολεμίδια ηχούσε.

Η Εκκλησία βρίσκεται πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε ανοικτό χώρο και έτσι ο συναγερμός έγινε αντιληπτός.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στην σκηνή, όπου βρήκαν ένα όχημα να φλέγεται έξω από την Εκκλησία και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα της Εκκλησίας με το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια φαίνεται να έκαψαν το αυτοκίνητο.

Διαπίστωσαν παράλληλα ότι η είσοδος της εκκλησίας υπέστη ζημιές από το χτύπημα με το αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ανοίξει.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως το όχημα άνηκε σε ηλικιωμένη από τον Ύψωνα, η οποία κατήγγειλε την Κυριακή 29/12, πως το όχημα της είχε κλαπεί.

Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία από την σελίδα "All About Limassol" 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE