Τρελό παρεάκι στον γάμο του Πιέρου – Όλα τα λεφτά το κουστούμι του Στάθη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τρελό παρεάκι στον γάμο του Πιέρου – Όλα τα λεφτά το κουστούμι του Στάθη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πιέρος Σωτηρίου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Κορτζιά, σε ένα γάμο που ήταν «γεμάτος» από γνωστούς καλεσμένους.

Ένα… «τρελό» παρεάκι, ανάμεσα στα πολλά, ήταν και αυτό τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Στάθη Αλωνεύτη, Ανδρέα Χριστοφίδη, Τάσο Κίσσα και Μάριο Αντωνιάδη (είναι στο πίσω μέρος και δεν διακρίνεται).

Μάλιστα, το κοστούμι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ «έκλεψε» την παράσταση.

Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» ο Ανδρέας Χριστοφίδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE