ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οι Παπαφώτης και Κλέιμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οι Παπαφώτης και Κλέιμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Bασίλης Παπαφώτης και Μπόρις Κλέιμαν, κερδίζουν το βραβείο για το καλύτερο γκολ, και την καλύτερη απόκρουση, αντίστοιχα, της 13ης αγωνιστικής .

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

«O Βασίλης Παπαφώτης είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 13ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Δόξας συγκέντρωσε το 69% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.

O Boris Klaiman είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 13ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.