Δυο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας: Λίγα μέτρα διαφορά - Έκλεισε ο δρόμος

Δυο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας: Λίγα μέτρα διαφορά - Έκλεισε ο δρόμος

Δύο τροχαίες συγκρούσεις σημειώθηκαν γύρω στις 4.20 το απόγευμα την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2019, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της ανηφόρας παρά το δάσος Κακορατζιάς, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομο στο σημείο της πρώτης σύγκρουσης.

 

Γύρω στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής 29/12 σημειώθηκε τροχαία σύγκρουση δύο αυτοκινήτων που κινούνταν στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας λίγο πριν την ανηφόρα, παρά το δάσος Κακορατζιάς, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία
 
Στη συνέχεια, σε σημείο πριν από τη εν λόγω σύγκρουση, σημειώθηκε ξεχωριστή σύγκρουση άλλων δύο αυτοκινήτων, που κινούνταν στο ίδιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση επίσης προς Λευκωσίας.  Λόγω της σύγκρουσης εχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα του δρόμου.
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα, τα παρέλαβαν τρία πρόσωπα για μεταφορά τους σε Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Τα τρία πρόσωπα είχαν τις αισθήσεις και συνομίλησαν με τα μέλη της Αστυνομίας, ωστόσο αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο έχουν τραυματιστεί.
 
Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έκλεισε προσωρινά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, στο σημείο της δεύτερης σύγκρουσης, ενώ στη συνέχεια, στο σημείο της πρώτης σύγκρουσης, έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

 

Στα δύο σημεία βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

 Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE