ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ on air ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ

ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ on air ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ

Ο Κάρε Ιγκέμπριτσεν είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και τον περιμένει πολλή δουλειά.

Όπως πληροφορείται η στήλη από… συνταξιδιώτη του, o Νορβηγός κόουτς καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης του από Αυστρία προς Λάρνακα έβλεπε dvd με αγώνες του ΑΠΟΕΛ και έπαιρνε σημειώσεις.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες ήταν κολλημένος στο pc του και σίγουρα θα έκανε κι άλλη μελέτη πριν πάρει την απόφαση να έρθει Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE