ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ on air ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ

ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ on air ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ

Ο Κάρε Ιγκέμπριτσεν είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και τον περιμένει πολλή δουλειά.

Όπως πληροφορείται η στήλη από… συνταξιδιώτη του, o Νορβηγός κόουτς καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης του από Αυστρία προς Λάρνακα έβλεπε dvd με αγώνες του ΑΠΟΕΛ και έπαιρνε σημειώσεις.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες ήταν κολλημένος στο pc του και σίγουρα θα έκανε κι άλλη μελέτη πριν πάρει την απόφαση να έρθει Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE