FIFA – UEFA: Αποφασισμένες να κάνουν την συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου

FIFA – UEFA: Αποφασισμένες να κάνουν την συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες φέρεται να κάνουν έναν νέο κύκλο επαφών, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βρεθούν στο ίδιο μέρος και να μιλήσουν.

Ο στόχος των FIFA / UEFA είναι να γίνει μες στον Γενάρη αυτή η συνάντηση. Να έχουν στο ίδιο τραπέζι κυρίως Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη και να είναι παρούσες και οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες με εκπροσώπους τους.

Από την στιγμή που ο Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει πως μόνο στην Αθήνα θα πάει για συνάντηση τότε το λογικό και το επόμενο είναι η προσπάθεια που θα καταβληθεί να αφορά στην ελληνική πρωτεύουσα (σ.σ. υπό την έννοια πως το βασικό πρόβλημα σίγουρα δεν είναι το μέρος αλλά άλλα ζητήματα).

Πάντως FIFA και UEFA δείχνουν αποφασισμένες να γίνει αυτή η συνάντηση που πάντως δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, όσες σοβαρές ενέργειες και προσπάθειες και να έγιναν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE