Κάτι… ΚΑΤΕΧΕΙ από ποδόσφαιρο η σύζυγος του νέου κόουτς του ΑΠΟΕΛ – Από ποια… ΠΟΣΤΑ πέρασε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κάτι… ΚΑΤΕΧΕΙ από ποδόσφαιρο η σύζυγος του νέου κόουτς του ΑΠΟΕΛ – Από ποια… ΠΟΣΤΑ πέρασε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Kåre Ingebrigtsen είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Το 2015 ο Νορβηγός κόουτς παντρεύτηκε τη Hege Leirfall Ingebrigtsen.

Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι άγνωστη στον χώρο του ποδοσφαίρου στη Νορβηγία, μιας και διετέλεσε πρόεδρος και σε ομάδα, καθώς επίσης είχε περάσει και από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας εκεί.

Τη διετία 2010-2012 η Hege Leirfall Ingebrigtsen ήταν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Νορβηγίας.

Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018 η Hege Leirfall Ingebrigtsen ήταν πρόεδρος της Μπόντο Γκλιμτ (Bodø/Glimt), καταφέρνοντας η ομάδα να ανέβει στην Α΄ κατηγορία της Νορβηγίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE