ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Διπλό θανατηφόρο τροχάιο μετά απο σφοδρή σύγκρουη αυτοκινήτου με φορτηγό

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Διπλό θανατηφόρο τροχάιο μετά απο σφοδρή σύγκρουη αυτοκινήτου με φορτηγό

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (28/12) λίγο πριν την έξοδο του Ιάσμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να χάσουν τις ζωές τους. Τρεις είναι οι σοβαρά τραυματίες.

Το δυστύχημα σύμφωνα με το e-evros.gr συνέβη όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα. Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους επιβάτες του ΙΧ και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά. Το χρονικό του δυστυχήματος κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στις αρμόδιες αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.

Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος έκλεισε και σχηματίστηκε μία ουρά τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων.

«Είναι πολύ σοβαρό….Η αστυνομία ανέφερε για δυστύχημα… Σκοτώθηκαν ανθρωποι. Έσκασε η νταλίκα, έλειπαν οι τροχοί, η ζάντα είχε καταστραφεί και πέταξε ένα άλλο αυτοκίνητο, το ισοπέδωσε», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε: «Ο δρόμος σε αυτή τη διαδρομή είναι γεμάτος λακκούβες και χάλια».

«Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες εκφράζουν αγανάκτηση για το κάκιστο οδόστρωμα, για τις τρύπες και πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι με δυσκολία κρατούσαν τον έλεγχο του αυτοκίνητου πάνω στην ΕΓΝΑΤΊΑ. Δηλαδή πρέπει να χαθούν ανθρώπινες ζωές για τα αυτονόητα;», υπογράμμισε ακόμα η αγανακτισμένη οδηγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE