Είχε αγώνες το Σάββατο (28-12) η Ομόνοια 1948 και προκρίθηκε στον τελικό – Σημαντική η συμμετοχή της

Είχε αγώνες το Σάββατο (28-12) η Ομόνοια 1948 και προκρίθηκε στον τελικό – Σημαντική η συμμετοχή της

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει…

«Το Σωματείο μας συμμετείχε σήμερα στο φιλανθρωπικό τουρνουά Φούτσαλ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για άτομα με Αυτισμό Κύπρου – Κέντρο παρεμβασης Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ομάδα του Σωματείου μας έφτασε στο Τελικό του τουρνουά «Δώσε μπάλα στον Αυτισμό» στον οποίο ηττήθηκε με 2-1 κατακτώντας την 2η θέση.

Συγχαίρουμε την όλη διοργάνωση και ελπίζουμε τέτοιες κινήσεις να οδηγήσουν στην ενημέρωση και την επιμόρφωση του κόσμου για τον Αυτισμό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE