Μόσχα και Άγκυρα κατέγραψαν εκατέρωθεν 38 και 25 παραβιάσεις εκεχειρίας στη Συρία κατά το τελευταίο 24ωρο

Μόσχα και Άγκυρα κατέγραψαν εκατέρωθεν 38 και 25 παραβιάσεις εκεχειρίας στη Συρία κατά το τελευταίο 24ωρο

Η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας - Τουρκίας για την επιτήρηση της εκεχειρίας στην Συρία κατάγραψε 38 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά ανέφερε 25 παραβιάσεις, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.


"Η ρωσική πλευρά στην επιτροπή Ρωσίας - Τουρκίας για την καταγραφή ζητημάτων που σχετίζονται με την κατάπαυση του πυρός, ανέφερε 38 περιπτώσεις πυροβολισμών στις επαρχίες: Χαλέπι (11), Λατάκια (10), Ιντλίμπ (9), Χάμα (8). Η τουρκική πλευρά ανέφερε 25 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας: Ιντλίμπ (19), Λατάκια (3), Χάμα (2), Χαλέπι (1)", σύμφωνα με την ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE