Στην κορυφή η Λιόν

Στην κορυφή η Λιόν

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Λιόν μετά τη νίκη με 3-1 στη Γκινγκάμπ εκτός έδρας.

Ο Φεκίρ στο 27’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Λακαζέτ στο 39’ να κάνει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι.

Στο 61’ ο Νζιέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσουν απλά οι γηπεδούχοι στο 80’ με γκολ του Μπεβέ. 

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Σανκό, Κερμπράτ, Σορμπόν, Λεβέγκ, Ματίς, Σανκαρέ (71’ Ντιαλό), Πιέντ, Ζιρές (46΄ Γιάκομπσεν), Μπεβέ, Μαντάν (63’ Γιαταμπαρέ).

Λιόν: Λόπες, Μπεντιμό, Ουμτιτί, Ρόουζ, Νταμπό, Τολίσο, Μαλμπράνκ, Φερί, Φεκίρ (87’ Γκεζάλ), Λακαζέτ (82’ Γιαταρά), Νζιέ (66’ Μπενζιά).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE