Εκτάκτως ενδέχεται να συγκληθεί την Πέμπτη η τουρκική βουλή για την αποστολή στρατού στη Λιβύη

Εκτάκτως ενδέχεται να συγκληθεί την Πέμπτη η τουρκική βουλή για την αποστολή στρατού στη Λιβύη

Εκτάκτως ενδέχεται να συγκληθεί η τουρκική εθνοσυνέλευση στις 2 Ιανουαρίου προς συζήτηση του υπομνήματος για αποστολή στρατού στη Λιβύη, σύμφωνα με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) το οποίο αναφέρει ότι η υποβολή του σχετικού υπομνήματος ενδέχεται να υποβληθεί την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου. 

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σε ενημερωτικό κείμενο που απεστάλη από την κοινοβουλευτική προεδρία του ΑΚΡ προς τους βουλευτές του κόμματος αναφέρεται ότι “στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με τη Λιβύη ενδέχεται τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου του 2019 να υποβληθεί στη βουλή το υπόμνημα για τη Λιβύη και μπορεί την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στις 14.00 να συγκληθεί Γενική Συνέλευση της βουλής προς συζήτηση”.

“Παρακαλούμε όλους τους βουλευτές μας να διευθετήσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους και να είναι έτοιμοι να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση την ημέρα και ώρα που θα οριστεί”, αναφέρεται στο ενημερωτικό κείμενο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE