Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος την οικία αλλοδαπού κάτοικου Λεμεσού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τρία πήλινα αγγεία τα οποία έμοιαζαν με αρχαιότητες και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.
Τα εν λόγω αγγεία επιθεωρήθηκαν από Αρχαιολογικό Λειτουργό ο οποίος διαπίστωσε ότι επρόκειτο για οινοχόες της Κλασσικής Περιόδου δλδ 5ου και 6ου αιώνα Π. Χ.
Ο αλλοδαπός ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις