Πήρε τα αρχαία μας στο σπίτι του - Διαβάστε τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι αλλοδαπού στη Λεμεσό

Πήρε τα αρχαία μας  στο σπίτι του - Διαβάστε τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι αλλοδαπού στη Λεμεσό

Εντοπίστηκαν τρία πήλινα αγγεία της Κλασσικής Περιόδου δηλαδή του 5ου και 6ου αιώνα

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος την οικία αλλοδαπού κάτοικου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τρία πήλινα αγγεία τα οποία έμοιαζαν με αρχαιότητες και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα εν λόγω αγγεία επιθεωρήθηκαν από Αρχαιολογικό Λειτουργό ο οποίος διαπίστωσε ότι επρόκειτο για οινοχόες της Κλασσικής Περιόδου δλδ 5ου και 6ου αιώνα Π. Χ.

Ο αλλοδαπός ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE