ΠΑΦΟΣ: Γιορτές στο κελί για δύο νεαρούς- Έσπασαν παράθυρο οχήματος και έκλεψαν τσαντάκι με λεφτά

ΠΑΦΟΣ: Γιορτές στο κελί για δύο νεαρούς- Έσπασαν παράθυρο οχήματος και έκλεψαν τσαντάκι με λεφτά

Υπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 15 Ιανουαρίου του 2020 τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από όχημα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή 27/12 καταχωρήθηκε  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, η υπόθεση εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 22 ετών Ε/κ και 25χρονου Ελλάδίτη για την προχθεσινή  υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από αυτοκίνητο. Τα δύο πρόσωπα αντιμετωπίζουν κατηγορίες της  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η καταγγελία έγινε από  37χρονο , σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι έσπασαν με πέτρα το γυαλί της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο.

Από το αυτοκίνητο κλάπηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ. Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τον 25χρονο  τον 22χρονο, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα τσαντάκι και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Και οι δυο παραπέμφθηκαν σε δίκη στις 15 Ιανουαρίου 2020. Μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE