Έκλεισε τον Χουάνγκ της Σάλτσμπουργκ

Έκλεισε τον Χουάνγκ της Σάλτσμπουργκ

Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχωράει η Γουλβς.

Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα Μέσα από την Αυστρία, η Γουλβς έκλεισε τον 23χρονο Κορεάτη επιθετικό της Σάλτσμπουργκ, Χουάνγκ.

Ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φορ όσο και ως εξτρέμ, τον Γενάρη και θα καταβάλει στην ομάδα το ποσό των 27 εκατ. ευρώ. Ο Χουάνγκ τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ.

Ο Χουάνγκ έχει αγωνιστεί, επίσης, ως δανεικός για έναν χρόνο στο Αμβούργο, ενώ πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα ήταν η αυστριακή Λίφερινγκ, η οποία τον είχε αποκτήσει από την κορεάτικη Ποχάνγκ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE