Η Γερμανίδα Καγκελάριος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία, στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Η Γερμανίδα Καγκελάριος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία, στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Τουρκία τον επόμενο μήνα για να προτρέψει τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να στηρίξει τη συμφωνία για το μεταναστευτικό που σύναψε με την ΕΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung, καθώς –όπως επισημαίνεται- η Καγκελάριος ανησυχεί πως η σύρραξη στη Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες μεταναστευτικές ροές.


H εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης ερωτηθείσα από τη γερμανική εφημερίδα,  απέφυγε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, σημειώνοντας πως τα σχέδια της Καγκελαρίου ανακοινώνονται πάντα την Παρασκευή που προηγείται του σχετικού ταξιδιού, στην κυβερνητική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE