Για έξι μήνες το νέο συμβόλαιο του Ζλάταν στην ομάδα που θα πάει

Για έξι μήνες το νέο συμβόλαιο του Ζλάταν στην ομάδα που θα πάει

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Μίλαν μεταφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σε νεότερο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ ειδήμων σε θέματα μεταγραφών αναφέρει ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Σουηδό να κάνει πρωτοχρονιά και στην συνέχεια στις 2 Ιανουαρίου να ταξιδεύει για την Ιταλία και το «Σαν Σίρο».

Τέλος αναφέρει πως το συμβόλαιο το οποίο θα υπογράψει θα είναι διάρκειας έξι μηνών.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE