ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με νεκρή 40χρονη- Έπεσε από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με νεκρή 40χρονη- Έπεσε από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/12 στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο γύρω στις 11:00 το πρωί, γυναίκα, υπό συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από το 4ο όροφο του κτηρίου, στο οποίο εργαζόταν με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Πρόκειται για την  40χρονη Döne Şah, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες της λεγόμενης «αστυνομίας» συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» την άτυχη γυναίκα στο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE