Πέραν των 700 πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα σε δέκα ημέρες

Πέραν των 700 πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα σε δέκα ημέρες

Μεταξύ 27 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου συνολικά 724 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από και προς τα κατεχόμενα, σύμφωνα με στοιχεία του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

Σημερινό δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» αναφέρει ότι την Πρωτοχρονιά θα πραγματοποιηθούν 112 πτήσεις από και προς το παράνομο αεροδρόμιο από τέσσερις τουρκικές αερογραμμές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE