Θα ήταν ήδη ΠΙΣΩ στη Δόξα ο Σαντίκ, ΑΝ…

Θα ήταν ήδη ΠΙΣΩ στη Δόξα ο Σαντίκ, ΑΝ…

Μαθαίνουμε ότι η Δόξα ενδιαφέρεται για τον πρώην παίχτη της, Μπεράτ Σαντίκ. 

Τον οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια, στο πρώτο μισό της σεζόν, δεν τον υπολογίζει όσο τους άλλους δυο επιθετικούς κορυφής (Κατσαράβα και Ντουρίς).

Εκείνο που δεν μάθαμε, είναι πόσο ζεστός είναι ο 33χρονος Φιλανδός (με καταγωγή από τα Σκόπια) να επιστρέψει στο Μακάρειο Στάδιο.

Όπως επίσης, κι αν η διοίκηση της Κυρίας και ο Τιμούρ, παρουσιάζονται έτοιμοι να τον… στείλουν πίσω στην ομάδα του Καραβίδα, ή προτιμούν (αν οριστικά φύγει τον Γενάρη) να πάει κάπου αλλού.

Με το προηγούμενο «καθεστώς» (διοίκηση Αντρέα Παντελή), θα ήταν ήδη πίσω στην ομάδα της Κατωκοπιάς ο 33χρονος παίχτης.

Ήταν σε… άλλο επίπεδο, οι σχέσεις του Καραβίδα με τον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE