Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά θέρετρα σε Αυστρία-Ελβετία - Tουλάχιστον δύο τραυματίες

Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά θέρετρα σε Αυστρία-Ελβετία -  Tουλάχιστον δύο τραυματίες

Τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν την Παρασκευή 27/12 το χιονοδρομικό κέντρο στο 'Ανκογκελ της Αυστρίας και μία το θέρετρο 'Αντερματ στην Ελβετία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα καταπλάκωσε την πίστα στο χιονοδρομικό κέντρο του 'Αντερματ, δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν με ελαφρά τραύματα από το χιόνι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελβετικής αστυνομίας.

Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από το χιόνι, για αυτόν τον λόγο μια πολυμελής ομάδα διάσωσης πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στην Αυστρία, τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν το 'Ανκογκελ, στην επαρχία Καρινθία, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αυστριακής αστυνομίας.

Η μία χιονοστιβάδα έπληξε περιοχή έξω από τις πίστες του σκι και δύο σκιέρ παρασύρθηκαν, ωστόσο κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Περισσότεροι από 60 διασώστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και σκύλων αναζητούν ανθρώπους που πιθανόν θάφτηκαν κάτω από το χιόνι, αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα έπεσε απευθείας πάνω στην πλαγιά, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, προσθέτοντας ότι είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί ο,τιδήποτε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν νεκροί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE