Οι παραθεριστές δημιουργούν προβλήματα στο Τρόοδος – Εγκλωβισμένα οχήματα και τροχαία ατυχήματα στο οδικό δίκτυο

Οι παραθεριστές δημιουργούν προβλήματα στο Τρόοδος – Εγκλωβισμένα οχήματα και τροχαία ατυχήματα στο οδικό δίκτυο

Όλοι θέλουμε να απολαύσουμε το λευκό τοπίο που διαμορφώθηκε στο Τρόοδος τις τελευταίες μέρες, εντούτοις πρέπει να έχουμε στα υπ’ όψη τις υποδείξεις τις Αστυνομίας.   

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, τέσσερα οχήματα εγκλωβίστηκαν διότι δεν έφεραν στους τροχούς τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ σημειώθηκαν και μικροτροχαία τα οποία έφραξαν για λίγη ώρα τις οδικές αρτηρίες.

Υπενθυμίζουμε πως, η Αστυνομία με ανακοίνωση της αναφέρει πως στην επαρχία Μόρφου, ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.  Στους δρόμους Ορκόντα - Πεδουλά, Πεδουλά - Pinewood και Ορκόντα - Κάμπου, υπάρχει κατολίσθηση βράχων στο οδόστρωμα.

Στην επαρχία Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα. Στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

Ο δρόμος Μανδριών - Αγίου Νικολάου είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση λόγω κατολίσθησης βράχων στο οδόστρωμα.

Προτρέπονται οι οδηγοί που διακινούνται στα πιο πάνω οδικά δίκτυα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας αναμένα και να τηρούν τις αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE