70χρονος νεκρός από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του στην Αλεξανδρούπολη

70χρονος νεκρός από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του στην Αλεξανδρούπολη

Ένας εβδομήντα χρόνος έχασε τη ζωή του, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, τυλίχτηκε, το μεσημέρι, στις φλόγες.

Προς βοήθεια έσπευσε 59χρονος γείτονας, ο οποίος εντοπίστηκε, από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και χάρη στην άμεση επέμβαση τους η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την οικοδομή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα φέρεται ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE