Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Σίσι

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Σίσι

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ της Τρίτης 24/12 ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι. 


Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας έγινε επισκόπηση της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων με έμφαση στη Λιβύη.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η κοινή θεώρηση μεταξύ των δύο χωρών σε κρίσιμα θέματα και τονίστηκε η σημασία της στενής μεταξύ τους συνεργασίας αλλά και του τετραμερούς σχήματος Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου και Γαλλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE