ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ:  Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

 Δεν φαίνεται να καρποφορούν οι προσπάθειες του συνηγόρου των τριών που καταζητούνται για την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Όπως δημοσιεύεται στον «Φιλελεύθερο» την Τρίτη 24/12 ο δικηγόρος των τριών φαίνεται να διαπραγματεύεται την κάθοδό τους στην Κύπρο, χωρίς όμως να συλληφθούν.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό από τις Κυπριακές Αρχές με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Να θυμίσουμε ότι τα εντάλματα  σύλληψης αφορούν τους δύο Ισραηλινούς, Ταλ Ντίλιαν και Σαχακ Άβνι καθώς και τρίτο πρόσωπο, επίσης με καταγωγή από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE