Δεν παίζει μόνη της η Ανόρθωση για Πόποβιτς – «Υπάρχουν τρία ή τέσσερα κλαμπ…»

Δεν παίζει μόνη της η Ανόρθωση για Πόποβιτς – «Υπάρχουν τρία ή τέσσερα κλαμπ…»

Ο 30χρονος Σλοβένος μέσος της Ζυρίχης, Ντένις Πόποβιτς είναι στο στόχαστρο της Ανόρθωσης όμως ο ατζέντης του, Ριμέο Φιλίποβιτς εμπλέκει και άλλες ομάδες από την Ρωσία στη μάχη για την μεταγραφή του.

«Όλα είναι πιθανά, τώρα υπάρχουν τρία ή τέσσερα κλαμπ από τη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Πόποβιτς τον Ιανουάριο. Είμαι σε επαφή με αυτές τις ομάδες, θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε σε δηλώσεις του στο sport24.ru ο ατζέντης του και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

Η περίπτωση του, αρέσει στον Γεωργιανό τεχνικό (τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Όρενμπουργκ), ωστόσο είναι δύσκολη καθώς το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Ελβετίας έως το 2022. Φέτος, κατέγραψε 12 συμμετοχές, 9 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.

Μεταξύ άλλων, ο Πόποβιτς, έχει περάσει και από τη Βίσλα Κρακοβίας, την Όρενμπουργκ (όπως γράφτηκε πιο πάνω) ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE