Ατάκα με… νόημα: «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων»

Ατάκα με… νόημα: «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων»

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τον Ευάγγελο Μίχο ο αμυντικός της Ανόρθωσης, Γιώργος Γκαλίτσιος μίλησε και για την μάχη του τίτλου.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός αφού είπε πως θεωρεί ότι η Ανόρθωση θα πάρει το πρωτάθλημα αναφέρθηκε και στις ομάδες που πιστεύει πως θα είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της. «ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ίσως Απόλλων Λεμεσού», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Κυπριακό: Το επόμενο βήμα για την πενταμερή περνά από τα οδοφράγματα – Το «αγκάθι» που θα κρίνει τις εξελίξεις

VIDEO - Κυπριακό: Το επόμενο βήμα για την πενταμερή περνά από τα οδοφράγματα – Το «αγκάθι» που θα κρίνει τις εξελίξεις

Κρίσιμη θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς εντείνονται οι διαβουλεύσεις για το ζήτημα των οδοφραγμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE