Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ετοιμάζει νομοσχέδιο για αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη

Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ετοιμάζει νομοσχέδιο για αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη

Η Τουρκία ενδέχεται να χρειαστεί να συντάξει ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την ανάπτυξη στρατευμάτων στη Λιβύη και η Εθνοσυνέλευσή της εργάζεται επί του θέματος, δήλωσε την Τρίτη 24/12 ο εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

«Ενδέχεται να υπάρξει ανάγκη μιας εξουσιοδότησης σύμφωνα με τις εξελίξεις εκεί. Το κοινοβούλιο εργάζεται επί του θέματος», σημείωσε ο Τούρκος αξιωματούχος σε δηλώσεις του από την Άγκυρα, έπειτα από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να παράσχει την αναγκαία στήριξη στην κυβέρνηση του Φάγιεζ αλ Σάρατζ.

«Η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει τη νόμιμη, διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης και δεν θα εγκαταλείψει τον λιβυκό λαό», επισήμανε ο Καλίν προσθέτοντας ότι «αυτή η στήριξη μπορεί να γίνει υπό όρους στρατιωτικής εκπαίδευσης ή σε άλλους τομείς, όπως η πολιτική στήριξη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE