Θυμήθηκε τον Άντρο Χριστοφή – «Πρόσφερε πολλά, τόσο στον Άρη όσο κ στην Ομόνοια!»

Θυμήθηκε τον Άντρο Χριστοφή – «Πρόσφερε πολλά, τόσο στον Άρη όσο κ στην Ομόνοια!»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης με ανάρτηση του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Άρη και της Ομόνοιας, Άντρο Χριστοφή.

Αναλυτικά:

Στην πρόσφατη εκδήλωση βραβεύσεων των «Λεμεσίων» τίμησα έναν παλιό μου τερματοφύλακα, τον οποίο είχα στον ΑΡΗ Λεμεσού κ την Ομόνοια Λσίας, τον Άντρο Χριστοφή. Ο Άντρος υπήρξε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κ πρόσφερε πολλά, τόσο στον Άρη όσο κ στην Ομόνοια! Φυσικά και σε μένα σαν προπονητή του, διατηρήσαμε δε τη φιλία μας μέχρι σήμερα! Καλές γιορτές Άντρο μου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.