Δίνει 50.000.000 ευρώ για Ίσκο!

Δίνει 50.000.000 ευρώ για Ίσκο!

Η Ρεάλ σχεδιάζει να κάνει δικό της τον Έρικσεν και στην Τσέλσι θέλουν να… κάνουν στο Δανό κάνοντας δικό τους τον Ίσκο!

Από τη στιγμή που η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Ερικσεν, τι καλύτερο από το να κάνει χώρο σ’ αυτόν ο Ίσκο! Έτσι θα σκέφτηκαν στην Τσέλσι, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποκτήσουν τον Ίσκο.

Σύμφωνα με την «Daily Express». οι «μπλε» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ισπανό προσφέροντας 51.000.000 ευρώ.

Ο Ίσκο δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ζιντάν και ύστερα από 6,5 χρόνια στο «Μπερναμπέου» εμφανίζεται πιο κοντά από ποτέ στο να φύγει από την ομάδα, έχοντας στην πλάτη του 290 εμφανίσεις και 48 γκολ. Πάντως, την ίδια στιγμή κι η Σίτι εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE