Στα χέρια νεαρών ταλέντων οι φανέλες παικτών του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα χέρια νεαρών ταλέντων οι φανέλες παικτών του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ακαδημία της Μπαρτσελόνα ευχαριστεί τους αρχηγούς του Απόλλωνα Γιώργο Βασιλείου και Φώτη Παπουλή, αλλά και τον Ντιέγκο Αγκίρ που πρόσφεραν τις φανέλες τους με την υπογραφή τους στην ακαδημία.

Αναλυτικά: 

«Ευχαριστούμε τους γονείς της Ακαδημίας μας Και αρχηγούς του Απόλλωνα Γιώργο Βασίλειου και Φώτη Παπουλή για τις φανέλες με τις υπογραφές τους που πρόσφεραν σε εμάς καθώς επίσης και τον Aguirre. Νικητές μας Παναγιώτης ,Θοδωρής και Κιρκ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.