ΠΡΟΤΑΣΗ σε Τότεναμ για Έρικσεν!

ΠΡΟΤΑΣΗ σε Τότεναμ για Έρικσεν!

Επίσημο ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει η Γιουνάιτεντ για τον Κρίστιαν Έρικσεν, με την Τότεναμ να έχει δεχθεί πρόταση 23,5 εκατ. ευρώ για κανονική μεταγραφή τον Γενάρη.

Το έλλειμμα δημιουργικών χαφ που κάνει «μπαμ» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφήνει περιθώρια για υπομονή ως το τέλος της σεζόν.

Για αυτό και η διοίκηση της έχει βάλει πλώρη για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από το Γενάρη κιόλας και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην Τότεναμ.

Όπως αναφέρει η «Diario AS», οι ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων προσφέρουν στους Σπερς 23,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Δανό επιτελικό μέσο, ο οποίος διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει.

Παρά το δικαίωμα του να διαπραγματευτεί με ομάδες και να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος για το καλοκαίρι, η Γιουνάιτεντ, φαίνεται πρόθυμη να πληρώσει την Τότεναμ για να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Κι όπ0ως προκύπτει βάσει της μη ανανέωσης στο τρέχον συμβόλαιο του, θα επωφεληθεί πολλές δεκάδες εκατομμύρια αν γίνει δεκτή η πρόταση της, αφού το περασμένο καλοκαίρι, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έφτανε τα 80 εκατ. ευρώ και υπενθυμίζεται ότι οι Κόκκινοι του Μάντσεστερ είχαν παλέψει να τον υπογράψουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει δηλώσει επιθυμητό προορισμό και αναμένεται να ακούσει κι άλλες προτάσεις,προτού πει το «ναι», με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν φερθεί ως υποψήφιοι προορισμοί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE