Η 31η Δεκεμβρίου 2019 τελευταία ημέρα πληρωμής των εισφορών στο ΓεΣΥ

Η 31η Δεκεμβρίου 2019 τελευταία ημέρα πληρωμής των εισφορών στο ΓεΣΥ

Η 31η Δεκεμβρίου 2019 είναι η τελευταία ημερομηνία πληρωμής των εισφορών στο Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓεΣΥ) για το έτος 2019, όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Φορολογίας.

Οι πληρωμές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, αφορούν την 2η Δόση Προσωρινής Φορολογίας  ΓεΣΥ Αυτοεργοδοτουμένων (κώδικας 213), την αυτοφορολογία ΓεΣΥ σε Ενοίκια που εισπράχθηκαν (κώδικας 0704), την αυτοφορολογία ΓεΣΥ σε τόκους που εισπράχθηκαν (κώδικας 0712) και την αυτοφορολογία ΓεΣΥ σε μερίσματα  που εισπράχθηκαν (κώδικας 0713).
 
Αναφέρεται επίσης ότι πληρωμές μέχρι τις 31/12/2019 γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της JCCsmart.
 
Τέλος, το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι πληρωμές μετά τις 31/12/2019, θεωρούνται εκπρόθεσμες, φέρουν τόκους και επιβαρύνσεις και γίνονται μόνο στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Είσπραξης Φόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE