Αύξηση 1,7% στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο το α΄ενιάμηνο 2019

Αύξηση 1,7% στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο το α΄ενιάμηνο 2019

Αύξηση 1,7% παρουσίασε σε ετήσια βάση ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Χονδρικού και Λιανικού Εμπορίου και Επισκευής Μηχανοκίνητων Οχημάτων την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία, ο δείκτης κατά το εννιάμηνο διαμορφώθηκε στις 125,1 μονάδες σε σύγκριση με 123 την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
 
Για το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, ο δείκτης αυξήθηκε κατά 7,6% και έφτασε στις 126,5 μονάδες (βάση 2015=100), σε σύγκριση με 117,6 μονάδες την ίδια περίοδο του 2018.
 
Εξάλλου, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Χονδρικού Εμπορίου εκτός από το Eμπόριο Mηχανοκίνητων Oχημάτων για την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2019 αυξήθηκε κατά 1,0% και έφτασε στις 123,3 μονάδες (βάση 2015=100), σε σύγκριση με 122,1 μονάδες την ίδια περίοδο του 2018.
 
Για την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2019, ο Δείκτης σημείωσε αύξηση 1,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE