Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας τη νέα χρονιά που μας έρχεται. Οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε με σκληρή και μεθοδική δουλειά. Να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο της μεταρρύθμισης της δομής και λειτουργίας των Δικαστηρίων, να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς τους θεσμούς, να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας ισονομίας και δικαιοσύνης». σημειώνει.
Εκφράζει την ελπίδα ότι δε θα χάσουμε άλλους συνανθρώπους μας άδικα στην άσφαλτο και προτρέπει όλους, κατά την εορταστική περίοδο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους και να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.
Εύχεται επίσης, όπως το 2020 να αποτελέσει την χρονιά επίλυσης του κυπριακού προβλήματος και της επανένωσης της πατρίδας μας.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις