ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ για «Ρόμπι»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ για «Ρόμπι»

Από την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα μας, είχε γνωστοποιήσει το σενάριο για διαγραφή του Ρομπέρζ από το ρόστερ, για να ανοίξει μια θέση κοινοτικού (για τον κατάλογο Α’). 

Πριν από λίγο, ανακοίνωσε την οριστική τους απόφαση ο υπεύθυνος τύπου Φανούρης Κωνσταντίνου.

Επειδή κάποιοι εξέλαβαν την παραπάνω εξέλιξη ως αποδέσμευση του Γάλλου σέντερ μπακ, από τον επίσημο Απόλλωνα ξεκαθάρισαν ότι τίθεται εκτός πλάνων γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, όπως τόνισαν, ανήκει στην ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2021. Το Καλοκαίρι του 2020, αν είναι υγιής αναμένεται να επανέλθει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.