Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Εναντίον του εκκρεμεί από το περασμένο Σάββατο (21/12), ένταλμα σύλληψης.
Ωστόσο, λόγω του ότι είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, οι ανακριτές της ΥΚΑΝ Λεμεσού, αιτήθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως ο 57χρονος μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.
Αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει διευθετηθεί για την Δευτέρα (23/12).
Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 57χρονου εκδόθηκε όταν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης των 645 κιλών ναρκωτικών ουσιών, προέκυψαν στοιχεία που τον εμπλέκουν άμεσα με την εταιρεία, η οποία εξήγαγε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία.
Ο 57χρονος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με τον εντοπισμό 85 κιλών ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα της Λεμεσού.
Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος διοκτήτης της εταιρείας που εξήγαγε τις φουκούδες με τα ναρκωτικά στην Αυστραλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις