ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανακρίνεται Ο 57χρονος για την υπόθεση των φουκούδων στην Αυστραλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανακρίνεται Ο 57χρονος για την υπόθεση των φουκούδων  στην Αυστραλία

Στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα (23/12), από τις Κεντρικές Φυλακές όπου βρίσκεται ως υπόδικος, 57χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος στην υπόθεση σχετικά με τα 645 κιλά ναρκωτικά τα οποία εντοπίστηκαν στην Αυστραλία την περασμένη Δευτέρα (16/12).

Εναντίον του εκκρεμεί από το περασμένο Σάββατο (21/12), ένταλμα σύλληψης.  

Ωστόσο, λόγω του ότι είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, οι ανακριτές της ΥΚΑΝ Λεμεσού, αιτήθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως ο 57χρονος μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.

Αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει διευθετηθεί για την Δευτέρα (23/12).

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 57χρονου εκδόθηκε όταν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης των 645 κιλών ναρκωτικών ουσιών,  προέκυψαν στοιχεία που τον εμπλέκουν άμεσα με την εταιρεία, η οποία εξήγαγε τα ναρκωτικά στην Αυστραλία.

Ο 57χρονος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με τον εντοπισμό 85 κιλών ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα της Λεμεσού.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 30χρονος διοκτήτης της εταιρείας που εξήγαγε τις φουκούδες με τα ναρκωτικά στην Αυστραλία.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE