ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε μόνη και αβοήθητη σε ένα διαμέρισμα η 46χρονη – Μίλησε η νεκροτομή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε μόνη και αβοήθητη σε ένα διαμέρισμα η 46χρονη – Μίλησε η νεκροτομή

Σε έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους  οφείλεται ο θάνατος της 46χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, την Παρασκευή 20/12, στη Λεμεσό.

Την νεκροτομή διενέργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, αφού την αναζητούσε για μέρες και δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο. Έπειτα η ιδιοκτήτρια μπήκε στο διαμέρισμα της και την βρήκε να κείτεται νεκρή, χωρίς ρούχα στο κρεβάτι της.

Αμέσως κάλεσε τις αρχές και ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE